Arrangemang

 Vissångare Karl – Gunnar Malm, Göteborg

Karl Gunnar Malm bördig från Sörmlands mörka urskogar och statarlängor är en musiker, vissångare, poet, berättare och skådespelare som numera är bosatt i Göteborg. Han gör konserter och turnéer i Sverige och Norden, ensam eller tillsammans med någon av de grupper och kollegor han samarbetar medKG Malms framträdanden kännetecknas av värme, publikkontakt, scennärvaro, spontanitet och humor, klädsam galenskap och vildvuxna polisonger.

IMG_3742   IMG_3737

Själv beskriver han det så här: När jag var 19 år och arbetade på en byggfirma kom chefen fram till mig en dag och sa: Du skall inte bli murare, du ska stå på en scen, sjunga och ljuga ihop dumma historier. Och det är väl ungefär vad jag har sysslat med i ganska många år. Fast ljuger gör jag naturligtvis aldrig.
Tillsammans med olika kollegor har han tidigare släppt 3 skivor samt medverkat på flera samlingsalbum. Hösten 2011 släpper han dubbel-CD:n Murardrömmar med egna texter och monologer, som med varsam hand och finess ljud och musikillustrerats av kollegan Dan Viktor.

 

KG Malm
kg@kgmalm.se
031–52 63 31
0736–69 30 72